Dezvolt Website-uri care Convertesc de la Lansare

Dezvolt Website-uri în funcție de nișa dvs. de afaceri. Design și funcționalități individuale gândite specific pentru compania Dvs. Livrare la timp. Design unic. Optimizare SEO internă de la lansare.

Vă ajut compania sau pe dvs. să creșteți numărul de clienți

Obțineți un website similar cu unul creat de agenții, dar la un preț mai mic

Informați mai bine potențialii clienți despre produse sau servicii

Proiecte

Mai jos sunt câteva proiecte recente la care am lucrat. Nu sunt foarte bun la a adăuga noi proiecte portofoliul meu, dar sper ca exemplele de mai jos să fie suficiente pentru a înțelege calitatea website-urilor la care am lucrat.

0 +
Proiecte finalizate
0
Proiecte în lucru

Serviciile mele sunt perfecte pentru dvs. dacă...

Cum vom lucra?

Pasul 1

Consultație

Punem pe hârtie toate detaliile proiectului. Acesta este un pas esențial deoarece crește șansele de succes și poate fi mai ușor pentru ambele părți să știe de la început la ce rezultate să se aștepte.

Pasul 1

Pasul 2

Planul de lucru

Creăm o schiță a proiectului. Astfel veți ști ce lucrări sunt incluse și cât timp ar trebui să dureze.

Pasul 2

Pasul 3

Programare

Voi începe să lucrez la proiectul dvs. de îndată ce am convenit asupra tuturor termenilor de lucru. Vreau să vă livrez un rezultat care să îndeplinească sau să depășească așteptările dumneavoastră, în timpul și bugetul stabilit.

Pasul 3

Pasul 4

Lansare

Site-ul este complet și accesibil! Acum poți profita de site-ul web pentru a atrage noi clienți pentru afacere.

Pasul 4

Salut,

Sunt fericit că am ocazia să lucrez cu oameni inteligenți care rezolvă probleme reale și au potențial de creștere. Vreau să lucrez cu fondatori și echipe care știu ce fac și înțeleg importanța unui site web în drumul lor către succes.

Am avut ocazia să creez site-uri web care au avut un impact mai mare decât mă așteptam asupra creșterii valorii companiilor pentru care a fost creat.

Lucrul cu mine vă asigură că veți primi soluția potrivită pentru problema dvs. De exemplu, puteți crede că aveți nevoie de un site web, dar de fapt trebuie să configurați o campanie de marketing online mai eficientă.

Întrebări frecvente

Toate Website-urile sunt create cu Webflow, WordPress sau Shopify. Eu vă ajut să alegeți platforma potrivită pentru dvs.

Vă recomand să începem cu un apel sau o întâlnire de 30 - 40 min. După o să vă ajut să alegeți serviciul potrivit și să vom crea o foaie de parcurs clară pentru afacerea dvs.

Da. După finalizare Website-ului veți primi datele de acces și lecții de utilizare sau modificare fără intervenția mea.

După finalizare, dacă nu sunt necesare modificări complexe, nu va trebui să achitați nimic. Website-ul vă aparține complet. Dacă sunt necesare modificări complexe, voi percepe un cost pentru lucrare.

Am lucrat cu clienți din mai multe țări fără dificultăți. Odată început proiectul, vom discuta online. Clienții dintr-o țară diferită pot achita online sau prin transfer.

Da. Deși pentru sume mari recomand să folosim transferul bancar. Voi oferi datele necesare.

Am folosit procesul meu de creare a website-urilor în domenii ca medicină, industria grea, transport etc. și în fiecare din ele am obținut rezultate similare. Cel mai indicat este să discutam despre asta.